Üdvözlünk a KAPTÁRBAN

Coworking/Tárgyalók/Rendezvénytermek

Teremfoglalás Legyél a közösség tagja

Válassz csomagjaink közül

Az alábbi árak ÁFA nélkül értendőek.

 • Alap Közösségi Tagság

  Havonta

  Ft5900

  • Mindenkinek akinek van saját irodája/munkahelye, de vágyik arra, hogy egy igazi közösség tagja legyen. A bérlet teljes jogú KAPTÁR tagságot ad korlátlan hozzáféréssel online felületeinkhez és közösségi platformjainkhoz, network-höz. Részt vehetsz minden szakmai- és közösségi rendezvényünkön és jogosulttá válsz minden a coworking tagoknak is járó kényelmi szolgáltatásainkra. Kedvezményes belső óradíjakkal foglalhatsz tárgyalókat és további árkedvezményt biztosítunk coworking bérleteinkből és jegyeinkből. 
 • 1K Közösségi Tagság

  Havonta

  Ft7900

  • Az 1K a havi Alap Közösségi Tagság minden jogosultságát és előnyét tartalmazza, kiegészítve egy a hónap során tetszőlegesen felhasználható napi jeggyel. Csatlakozz a KAPTÁR mindennapjaihoz a közösségi felületeinken, kapcsolódj a közösség tagjaihoz, vegyél részt a közös szakmai és közösségi programokon azzal, hogy ha úgy alakul, dolgozz nálunk egyik nap és beszélgessünk egy kávé mellett.
 • Bérleti díj (4K csomag)

  Havonta

  Ft16000

  • 4 KAPTÁRnap, 30 napra. Akár heti 1-1 napot dolgoznál nálunk, akár egyben lenne szükséged egy erős hétre, a 4K csomagunkkal jársz a legjobban. Sőt, már a 4K bérleted is teljes jogú tagságot jelent: ingyen használhatod a szabad tárgyalókat, részt vehetsz a közösségi programokon és kedvezménnyel foglalhatsz tárgyalót vagy teheted a KAPTÁRt a céged székhelyévé. Mindezeken túl bemutatunk a honlapunkon és a hírlevelünkben.

 • Bérleti díj (8K csomag)

  Havonta

  Ft26000

  • 8 KAPTÁRnap, 30 napra. Akár heti 2-2 napot dolgoznál nálunk, akár egyben lenne szükséged két erős hétre, a 8K csomagunkkal jársz a legjobban. Bérleteddel teljes jogú taggá válsz: ingyen használhatod a szabad tárgyalókat, részt vehetsz a közösségi programokon és jelentős kedvezménnyel foglalhatsz tárgyalót vagy teheted a KAPTÁRt a céged székhelyévé. Mindezeken túl bemutatunk a honlapunkon és a hírlevelünkben.

 • Bérleti díj (13K csomag)

  Havonta

  Ft36000

  • 13 KAPTÁRnap, 30 napra. Akár heti 3-3 napot dolgoznál nálunk, akár egyben lenne szükséged három erős hétre, a 13K csomagunkkal jársz a legjobban. Bérleteddel teljes jogú taggá válsz: ingyen használhatod a szabad tárgyalókat, részt vehetsz a közösségi programokon és jelentős kedvezménnyel foglalhatsz tárgyalót vagy teheted a KAPTÁRt a céged székhelyévé. Mindezeken túl bemutatunk a honlapunkon és a hírlevelünkben.

 • Bérleti díj (FLEXIE havijegy)

  Havonta

  Ft45000

  • KAPTÁRhasználat a hónap minden munkanapján – ez a FLEXIE havijegyünk! A sokféle munkaállomás között szabadon választhatsz minden munkanap reggel 8 és este 8 között. KAPTÁRtagként ingyen használhatod a szabad tárgyalókat, részt vehetsz a közösségi programokon és kedvezménnyel foglalhatsz tárgyalót vagy teheted a KAPTÁRt a céged székhelyévé. vagy teheted a KAPTÁRt a céged székhelyévé. Mindezeken túl bemutatunk a honlapunkon és a hírlevelünkben.

 • Bérleti díj (24/7 FLEXIE havijegy)

  Havonta

  Ft55000

  • Ha saját időbeosztásod van, gyakran dolgozol éjszaka vagy hétvégén, akkor a 24/7 FLEXIE havijegyünket válaszd! A sokféle munkaállomás között szabadon választhatsz, szabad tárgyalóinkat pedig ingyen használhatod egy-egy telefon vagy Skype-hívás erejéig. A tagságod a közösségi programokon való részvételen túl jelentős kedvezményt nyújt a tárgyalófoglalásokra, a székhelyszolgáltatásainkra, illetve több kiegészítő közül is választhatsz (korlátlan kávé, nyomtatás, iratszéf).

 • Bérleti díj (Classic FIXIE havijegy)

  Havonta

  Ft59000

  • Saját asztal, éjjel-nappal és hétvégén is. Olyan megoldást keresel, ahol te alakíthatod ki a munkakörnyezeted? A FIXIE havijegyet neked találtuk ki! A FIXIEtér a KAPTÁR egy zárt és külön beléptetőrendszerrel védett része, amelyben két saját kommunikációs fülke is található. A tagságod a közösségi programokon való részvételen túl jelentős kedvezményt nyújt a tárgyalófoglalásokra, a székhelyszolgáltatásainkra, illetve több kiegészítő közül választhatsz (korlátlan kávé, nyomtatás, iratszéf).

További szolgáltatásaink

Az alábbi árak ÁFA nélkül értendőek.

 • 10 db-os melegital csomag

  Vásárolj kedvezményes, 10 db-os specialty kávé vagy prémium tea gyűjtőcsomagot. A fogyasztásod pedig a konyhában tudod majd vezetni.

  Ft3150 Kérem
 • 1db melegital kiegészítő

  Egy csésze specialty kávé vagy bögre általad választott prémium tea.

  Ft354 Kérem
 • Napijegy

  Ha időnként vagy átmenetileg szükséged lenne egy-egy igazán produktív napra, akkor a KAPTÁR napijegy a legjobb választás. Kora reggeltől késő estig (8.00-20.00) dolgozhatsz nálunk, jöhetsz-mehetsz, váltogathatod a munkaállomásokat.

  Ft4600 Kérem
 • Félnapi jegy - délelőtt

  Ha csak néhány órád van délelőtt, akár két meeting vagy program között, de azt igazán hasznosan akarod tölteni egy profi irodában, barátságos és inspiráló közegben, akkor válaszd a KAPTÁR délelőtti (8.00-14.00-ig) jegyét!

  Ft3600 Kérem
 • Félnapi jegy - délután

  Ha csak néhány órád van délelőtt, akár két meeting vagy program között, de azt igazán hasznosan akarod tölteni egy profi irodában, barátságos és inspiráló közegben, akkor válaszd a KAPTÁR délutáni (14.00-20.00-ig) jegyét!

  Ft3600 Kérem
 • CégHelyszolgáltatás

  Hozd új vagy meglévő céged székhelyét a KAPTÁRba, 50+ másik cég a garancia, hogy biztos hátországra lelsz. Azonnal értesítünk bejövő postádról, továbbá zárható iratszekrényt, havi 1 óra tárgyaló-, sőt, este 6-8 közötti irodahasználatot is biztosítunk.

  Ft19500 Kérem
 • Levelezési-cím szolgáltatás

  Ha a céged székhelye fix, de jó lenne a KAPTÁRba kapni a postád és küldeményeid, azonnali értesítést kapni róluk, ügyfeleidnek presztízsértékű címet megadni és logód az egyik legjobb közösségi irodája ajtaján látni, válaszd levelezésicím-szolgáltatásunk.

  Ft15000 Kérem

Iratkozz fel legfrissebb hírekért

Iratkozz fel legfrissebb hírekért, ajánlatokért és eseményekért